Helyi közélet

2017.10.09. 11:34

Ömlött a gáz a csonkból, kitelepítették a lakókat Berettyóújfaluban

Hajdú-Bihar - Gázcsonkból ömlött a gáz vasárnap hajnalban Berettyóújfaluban, a Mártírok utcában.

Hajdú-Bihar - Gázcsonkból ömlött a gáz vasárnap hajnalban Berettyóújfaluban, a Mártírok utcában.

A katasztrófavédelem ügyeletese az esettel kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a berettyóújfalui tűzoltók és a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre. A gázcsonk melletti társasházból harminc embernek kellett ideglenesen elhagynia a lakását. A gázszolgáltató szakemberei a csövet elszorították, a hibát elhárították, majd a lakók visszatérhettek otthonaikba. A tűzoltók úgynevezett iparbiztonsági helyszíni szemlét folytattak le.

Feltörték az ajtaját

Debrecenben, a Thomas Mann utcai idősek otthonában vasárnap este egy idős ember nem adott magáról életjelet, ezért riasztották a debreceni tűzoltókat. A tűzoltók feszítővas segítségével az ajtót kinyitották és az idős beteget a mentőszolgálatnak átadták, akik őt kórházba is szállították.

A hétfőre virradó éjszaka (legalábbis baleseti szempontból) csendesen telt a mentőszolgálatnál, a kollégáknak inkább csak rosszullétek adtak munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában