Helyi közélet

2017.09.10. 17:03

"Engem nagyon zavarnak a kamionok"

Debrecen - Arról kérdeztük a debrecenieket, hogy zavarja-e őket a városon áthaladó teherforgalom.

Debrecen - Arról kérdeztük a debrecenieket, hogy zavarja-e őket a városon áthaladó teherforgalom.

– Mi a Széchenyi utcán lakunk, annyira nem érint minket. Mivel leginkább a belvárosban szoktam járkálni, így abszolút nem zavar a teherforgalom – jelentette ki Lakatos György.

Lakatos György

– A külvárosban nem nagyon mozgok, a belvárosban lakom, egyetemre járok, ezért nem igazán találkozom teherautókkal – válaszolta Hamec Enikő.

Hamec Enikő

Veleczki László a Tócóskertben lakik, ott teherforgalom nincs, de ha bejön a városba, akkor többször előfordul, hogy hátra kell húzódnia a kamionok miatt. Veszélyesnek tartja, éppen ezért egy elkerülő útnak nagyon örülne.

Veleczki László

– A Szoboszlói úton dolgozom, ott hatalmas a teherforgalom, annak a környéknek nagyon jót tenne, ha megépülne az elkerülő út. Ráadásul a kipufogógázok sem tesznek jót, a városban pedig jobban megrekednek – véli Molnár Dávid Tibor.

Molnár Dávid Tibor

– Engem nagyon zavarnak a kamionok, a Homokkerti felüljárónál sokszor biciklizem, ott hatalmas a teherforgalom, nagyon kell vigyázni az ott közlekedőknek. Egy elkerülő út javítana a helyzeten – mondta Oláh József.

Oláh József

Papp Brigittát is kifejezetten zavarja a teherforgalom, főleg a Homokkerti felüljárónál, ahol nagy torlódások vannak emiatt. Legszívesebben elkerüli azt a részt, veszélyesnek tartja.

Papp Brigitta

Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában