Helyi közélet

2017.08.25. 17:01

"Oktatásra és az egészségügyre kellene támogatást fordítani"

Debrecen - Ön mire költené az uniós forrásokat? - kérdeztük a debreceniektől.

Debrecen - Ön mire költené az uniós forrásokat? - kérdeztük a debreceniektől.

– Szerintem a biciklihálózatokra és az utak minőségének javítására kellene költeni. Valamint több rendezvényre lenne szükség a városban, hogy mozgalmasabb legyen a kulturális élet – felelte Szabó Rebeka.

Szabó Rebeka

– Az egészségügyet, a kórházakat mindenképp fejleszteni kellene. Az oktatásra is több pénzt kellene fordítani itt Debrecenben. Sokat költenek az útfelújításra, de még többre lenne szükség – mondta Varga Dóra.

Varga Dóra

Baditz Lili is hasonló álláspontot képvisel, szerinte is erre a két területre férne rá a támogatás. Úgy véli, Debrecenben vannak olyan iskolaépületek, amiket modernizálni lehetne.

Baditz Lili

– Oktatásra és az egészségügyre kellene támogatást fordítani. Továbbá a kisvárosokat is fejleszteni kellene szintén ezeken a területeken, mert szerintem ezek a legfontosabbak – fogalmazta meg Nagy Ferenc.

Nagy Ferenc

– Úgy gondolom, hogy az egészségügyön lehetne javítani, mindenképp szükséges lenne némi fejlesztés uniós források által. A munkahelyek és a versenyképes bérek tekintetében is ugyanez a helyzet – fejtette ki Nagy Vivien.

Nagy Vivien

Nagy Barbara osztotta nővére véleményét, hangsúlyozta a nyelvoktatás támogatásának fontosságát, és szerinte munkahelyeket is teremteni kellene Debrecenben.

Nagy Barbara

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában