Helyi közélet

2017.07.12. 19:13

Új burkolatot kapnak a belvárosi utcák Debrecenben

Debrecen - Javában zajlik a belvárosi forgalom tervezett átalakításához kapcsolódó útburkolat-felújítási program.

Debrecen - Javában zajlik a belvárosi forgalom tervezett átalakításához kapcsolódó útburkolat-felújítási program.

A 172 millió forintból megvalósuló projekt keretében hét szakaszon cserélik ki a burkolatot. Jelenleg a Piac utcától a nyugati kiskörútig húzódó első ütemen dolgoznak a munkagépek Képeinken éppen a Széchenyi utca belvárosba vezető sávjait újítják fel.

Pénteken indul a program II. üteme, amelyben a Kossuth utca Piac utca és Újházi Ede utca közötti mintegy 350 méter hosszú szakasza kap új burkolatot.

Pénteken a burkolat marására kerül sor az utca páratlan, Batthyány utca felőli oldalában. Az ottani buszöböl burkolatának javítása is megkezdődik. A felújítási munkák ideje alatt a troli- és a buszjáratok ideiglenes megállóhelyeken állnak meg a Kossuth utcán. A teljes útszakaszon sávlezárásokra, sávelhúzásokra kell számítani. Várhatóan július 22-én, szombaton történnek meg az újraaszfaltozási munkák - olvasható a debreceni önkormányzat közleményében.

Július 24-én hétfőn az utca páros oldalának marási munkái kezdődnek meg és várhatóan július 29-én, szombaton sor kerül a felmart felületek aszfaltozására is.

HBN


[related-post post_id="3545384"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában