Helyi közélet

2017.06.01. 13:23

Küldjön hírt - Téglási olvasóival találkozott Fábián Janka

Téglás – <em>Kedvenc írójukkal találkozhattak szerdán a romantikus történelmi regények rajongói a téglási Városi Könyvtárban, ahol egy nappal a boltokba kerülés előtt már megvásárolhatták és dedikáltathatták Fábián Janka a 88. Ünnepi Könyvhétre megjelenő Az angyalos ház című kötetét.

Téglás – Kedvenc írójukkal találkozhattak szerdán a romantikus történelmi regények rajongói a téglási Városi Könyvtárban, ahol egy nappal a boltokba kerülés előtt már megvásárolhatták és dedikáltathatták Fábián Janka a 88. Ünnepi Könyvhétre megjelenő Az angyalos ház című kötetét.

Az érdeklődők a közvetlen, baráti beszélgetés során bepillantást nyerhettek az írói pálya szépségeinek és nehézségeinek kulisszatitkai mögé, választ kaptak a téma-, korszak-, ill. helyszínválasztás mikéntjére, megismerhették a még formálódó történet útját az íróasztal fiókjától az olvasók könyvespolcáig.

- Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában