Helyi közélet
2017.04.20. 13:59
A nap receptje: sajtos-csokoládés eperkrém
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, mint a faék, viszont annál sokkal finomabb!
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, mint a faék, viszont annál sokkal finomabb!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csokoládékat gőz fölött felolvasztjuk, a krémsajttal alaposan elkeverjük, ha kell, még édesítjük. Egy pohárba rétegezzük a krémet a felszeletelt eperrel felváltva. Tejszínhabbal díszíthetjük.
- Faar Ida, Magyarhomorog -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre