Helyi közélet

2017.01.25. 10:04

Vendégelőadókkal emlékezik Kállay Bori

Debrecen - A nagy sikerű budapesti gála után február 26-án Debrecenben a Kölcsey Központban rendezik meg Kállay Bori jubileumi estjét Dédelgetett Álmaim címmel.

Debrecen - A nagy sikerű budapesti gála után február 26-án Debrecenben a Kölcsey Központban rendezik meg Kállay Bori jubileumi estjét Dédelgetett Álmaim címmel.

Fellép még Faragó András Topy, Fonyó Barbara, Berkes János, Böröndi Tamás, Csere László, Csutka István, Heller Tamás, Bálint Ádám, Laki Péter és Katona Klaudia.

Különleges ünnep ad alkalmat az estre: kerek évforduló ez, de nem születésnapi. Néha küzdelmes, de végül mindig hallatlanul sikeres, több országon is átívelő pályakép az övé. Akár a szűkebb hazájában, Debrecenben eltöltött csaknem két évtizedet, vagy a következő budapesti időszakot tekintjük, hazánk egyik kiemelkedő énekes-színésznője megkapta a legmagasabb elismerést, amire az ő mesterségében minden művész vágyhatott: a közönségnek, a művésztársaknak, a kollégáknak és mindenkinek, aki ismeri színpadon, vagy azon kívül: ő a Borika! A sikeres cívis időszakot követően a nyolcvanas évek közepén ment Budapestre, hogy tévészereplések, az Interoperett nagy koncertjei, valamint külföldi vendégelőadások sorozata után, szélsebesen íveljen felfelé pályája, amely a Budapesti Operettszínház hívása nyomán jutott mostanra a csúcsára. Kállay Bori, jubileumi önálló estjén, énekkel, tánccal és prózával emlékszik vissza a megtett útra. Mindarra, ami megvalósult, és arra is, ami nem.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában