Helyi közélet

2016.09.30. 17:59

Támogatja a 2024-es budapesti olimpia ötletét?

Debrecen - A kérdés, amire nagyjából mindenkinek van határozott válasza. Nézzük, mit gondolnak róla a debreceniek.

Debrecen - A kérdés, amire nagyjából mindenkinek van határozott válasza. Nézzük, mit gondolnak róla a debreceniek.

Török Krisztina kiváló ötletnek tartja, úgy véli, sokat lendítene országunk gazdaságán. Reméli, 2024-ig hazánk pénzügyi helyzete is erősödni fog. – Stadionokból legalább már van elég – tette hozzá.

Török Krisztina

Suha Evelin úgy gondolja, nincs szükség a felhajtásra, viszont a programsorozat tagadhatatlanul fellendítené a hazai turizmust, valamint a vendéglátásban dolgozók is profitálhatnának belőle.

Suha Evelin

– A kérdés inkább az, hogy mennyire érné meg ez nekünk – fogalmazott Lajter Márkó Ernesztó, majd hozzátette, ugyan Brazília gazdasági helyzetén lendített az idei olimpia, arra nincs garancia, hogy Magyarország is hasonlóképpen nyerészkedne.

Lajter Márkó Ernesztó

– Még nem állunk készen egy ilyen nagyszabású játéksorozat megrendezésére – vélekedett Veisenbacher Norbert Gábor. – Szerintem rossz ötlet, de eleve nem tartom valószínűnek, hogy megvalósulhat – osztotta meg velünk.

Veisenbacher Norbert Gábor

– Nem fűzök nagy reményeket a sikerességéhez, de biztos vagyok abban, hogy sok külföldi turista látogatna el hazánkba – magyarázta István Nóra.

István Nóra

Balogh Kinga orvostanhallgató úgy tudja, az olimpiai játékok túl sok kiadással járnak, véleménye szerint az erre szánt összeget inkább az egészségügyi ellátás javítására kellene fordítani.

Balogh Kinga

HBN-FL|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában