Helyi közélet

2016.08.18. 10:02

Akció közben kapta le a kamera a debreceni bringatolvajt

Debrecen - Az Űrhajósok teréről vitte el a járművet az ismeretlen férfi. A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

Debrecen - Az Űrhajósok teréről vitte el a járművet az ismeretlen férfi. A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

Egy férfi 2016. június 18-án 20 óra 40 perc körül Debrecenben, az Űrhajósok terén eltulajdonított egy lelakatolt kerékpárt.

A férfi 35-45 év közötti, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötét, feje tetején kopaszodó. Az elkövetéskor szürke melegítő alsót és pólót, valamint fekete sportcipőt viselt. A férfi bal felkarján tetoválás látható.


Fotó: police.hu


A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A férfi ellen lopás miatt nyomoznak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában