Helyi közélet

2016.07.15. 10:43

Szoboszlói rendőr lett az ország második legerősebbje

Hajdúszoboszló - Immár tizedik alkalommal derült ki Hajdúszoboszlón, hogy ki az ország legerősebb rendőre. Lukács Krisztián is nagyot ment.

Hajdúszoboszló - Immár tizedik alkalommal derült ki Hajdúszoboszlón, hogy ki az ország legerősebb rendőre. Lukács Krisztián is nagyot ment.

Az előző évekhez hasonlóan 2016. július 14-én, ismét Hajdúszoboszlón rendezték meg a X. Magyarország legerősebb rendőre országos bajnokságot. A rendőrség kötelékében dolgozók az ország több pontjairól érkeztek, hogy megmérkőzzenek egymással.

Az erős rendőrök öt kategóriában mérték össze erejüket: láncos guggolás (200 kilogramm), egykezes nyomás (70 kilogramm), kombájnkerék cipelés (250 kilogramm), autótartás keretben (200 kilogramm), kamionkerék felhúzás (300 kilogramm).



A hajdú-bihari versenyző mellett a rendezvényen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vettek részt.

Eredmények:

  • I. Bíró Sándor r. őrmester, Dabasi Rendőrkapitányság
  • II. Lukács Krisztián r. főtörzszászlós, Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság
  • III. Majoros Árpád r. főtörzsőrmester, Ózdi Rendőrkapitányság
  • IV. Nagy László c.r. zászlós, Tiszafüredi Rendőrkapitányság
  • - Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában