Helyi közélet

2016.05.24. 11:06

Kulcsa volt a tolvajnak

Báránd, Kaba - Meglopta ismerősét egy 40 éves kabai asszony. A rendőrök elfogták és kihallgatták.

Báránd, Kaba - Meglopta ismerősét egy 40 éves kabai asszony. A rendőrök elfogták és kihallgatták.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. május 20-án 13 óra körül arról, hogy egy ismeretlen személy elektronikai eszközöket lopott el a Bárándon található családi házából. A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a sértett ismerőse, Sz.-né K. Kornélia kulccsal jutott be az ingatlan kerítésének kapuján és a ház bejárati ajtaján keresztül, majd ezt követően ellopott a házból egy mobiltelefont, egy GPS-t és egy CD-s magnót.

A rendőrök a helyi lakost otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kabai Rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A bárándi nő elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy az eltulajdonított eszközöket eladta egy számára ismeretlen férfinak.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Kabai Rendőrőrs a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában