Helyi közélet

2016.05.30. 19:24

Cívisvárosi kismamák tartanak flashmobot szombaton

Debrecen - Több mint hatvan városban táncolnak azonos koreográfiát.

Debrecen - Több mint hatvan városban táncolnak azonos koreográfiát.

Az SOS Gyermekfalvak kis lakói számára ajánlják fel a június 4-i jótékonysági flashmobon gyűjtött adományokat a debreceni kismamák, akik a Csapó utcai sétálóövezetben szombat délután 17 órakor kezdik táncukat, amelyet világszerte számos nagyvárosban is megrendeznek, hogy segítsék a rászorulókat. Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja, az Ausztriából indult Kangatraining program minden év júniusában rendezi a nemzetközi segítségnyújtó akciót, amelyhez Magyarország két évvel ezelőtt csatlakozott.

A szülés utáni tornák, melyek közben a babák folyamatosan az édesanyjukkal vannak, öt hónappal ezelőtt indultak el a cívisvárosban, így 2016-ban már debreceni fiatalok is csatlakozhattak az akcióhoz: összesen harminc kismama tanulja be a flashmob koreográfiáját, amelyet Debrecenen kívül még tizenhat magyarországi városban is előadnak a kisgyermekes anyukák.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában