Helyi közélet

2016.03.02. 11:43

Elvitte, összetörte, majd visszaszolgáltatta az autót a hajdúhadházi férfi

Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves férfival szemben.

Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint B. Zoltán 2015. december 10-én éjjel testvére házának udvaráról elvitt egy ott parkoló nyitott állapotban lévő autót. A slusszkulcs benne volt a járműben, így egyszerűen csak beszállt, beindította a kocsit, és elhajtott vele.

A férfi ezt követően az autóval Bököny területén közlekedett, ahol egy oszlopnak ütközött, majd a megrongálódott gépkocsit visszavitte testvére házához, beállt vele az udvarra és hazament.

A hajdúhadházi szerelő másnap reggel vette észre, hogy a gépkocsi összetört, és az esetről bejelentést tett a rendőrkapitányságon. A bejelentést követően a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit annak tulajdonosa javítás céljából hagyta ott a szerelőnél, azonban azt testvére, B. Zoltán elvitte és összetörte. A nyomozók még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában