Helyi közélet

2016.03.01. 08:22

Boltokat és trafikokat fosztogattak Debrecenben a pofátlanul fiatal rablók

Debrecen - Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök a négy fiatalember ellen.

Debrecen - Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök a négy fiatalember ellen.

A Debreceni Rendőrkapitányság négy férfi ellen folytatott nyomozást rablás megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a rendőrök 2015. július 2-án 4 óra körül Debrecenben elfogták a 20 éves D. Attilát és egy 16 éves fiút, majd 2015. július 3-án 15 óra körül Hajdúböszörményben a 18 éves R. Tibort és szintén 16 éves társukat. A megalapozott gyanú szerint a négy fiatalember 2015. február 23-án 18 óra 30 perc körül késsel a bevétel átadására kényszerítette Debrecenben a Jerikó utcai Nemzeti Dohánybolt alkalmazottját, ezt követően ugyanezzel a módszerrel 2015. március 3-án 19 óra 50 perc körül kirabolták az Ibolya utca és Egyetem Sugárút sarkán lévő Nemzeti Dohányboltot, majd 2015. április 29-én 18 óra 20 perc körül egy Viola utcában található, míg 2015. június 6-án 21 óra 10 perc körül egy Csemete utcai élelmiszerüzletet.

A rendőrök az esetekről történt bejelentéseket követően forrónyomon kezdték meg az adatgyűjtést, tanúkutatást, valamint a rendőrség felhívást tett közzé az elkövetők azonosítása érdekében. Ennek eredményeként fogták el a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalembert. A nyomozók előállítottak a gyanúsítottakat a városi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2015. július 4-én elrendelt.

A rendőrség a két debreceni és két hajdúböszörményi lakos ellen a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -


Debrecen – A debreceni rendőrök rablás elkövetőinek azonosításában kérik a lakosság segítségét.


Debrecen – A debreceni rendőrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.


Debrecen – Két maszkot viselő férfi ment be a Viola utca egyik tízemeletes társasháza alatt található élelmiszerboltba szerdán este 18 óra 20 perckor, és késsel a kezükben kényszerítették az eladót, hogy adja át a pénztárgépben található készpénzt.


Debrecen – Az elsődleges személyleírás szerint egy 25–30 éves, 160–170 centiméter magas, kék kapucnis pulóvert és sötét farmert viselő férfi sállal eltakarva az arcát lépett be egy Jerikó utcai nemzeti dohányboltba.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában