Helyi közélet

2016.02.10. 18:56

Megyei bormustra: Hadházon dől el a „lé”!

Hajdúhadház - Hajdú és Bihar megyei borversenyt hirdetett a hajdúváros, amelyre 2015-ös évjáratú, olyan fehér, rosé és vörös borokkal lehetett nevezni, amelyek megyénk, illetve a történelmi Bihar vármegye határon túli területén termett szőlőből készültek.

Hajdúhadház - Hajdú és Bihar megyei borversenyt hirdetett a hajdúváros, amelyre 2015-ös évjáratú, olyan fehér, rosé és vörös borokkal lehetett nevezni, amelyek megyénk, illetve a történelmi Bihar vármegye határon túli területén termett szőlőből készültek. Vendég kategóriában azon borászok is nevezhettek, akik nem a térségünkben termett szőlőt használtak fel a borukhoz. A borok bírálata február 9-én ifj. Kamocsay Ákos borász, valamint számos megyei hozzáértő részvételével megtörtént. A bírálók kategóriánként egy győztest választanak, emellett különdíjat is adnak. A borok értékelését a nevezők postán kapják meg, illetve az eredményeket ezen az oldalon szerdától bárki megtekintheti. A legjobb borok készítői ott lehetnek a 2. Hajdúhadházi Jótékonysági Boresten, ahol a díjak átadása megtörténik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában