Helyi közélet

2015.12.18. 10:35

Van egy vidám sztorija? Írja meg és nyerjen!

Debrecen - Szinte minden családban, munkahelyen vagy baráti társaságban történtek már olyan esetek, amelyek felidézésekor újra és újra jókat nevetnek – még a kívülállók is. Adódnak ilyenek félreértésből, előre kitervelt ugratásokból, kisebb balesetből és száz más okból. Aki Hajdú-Bihar megyei lakos, s tud efféle – nem kitalált, hanem vele vagy ismerőseivel valóban megesett – sztoriról, amely röviden, élvezetesen leírható és csattanója is van, kérjük, ossza meg velünk!

Debrecen - Szinte minden családban, munkahelyen vagy baráti társaságban történtek már olyan esetek, amelyek felidézésekor újra és újra jókat nevetnek – még a kívülállók is. Adódnak ilyenek félreértésből, előre kitervelt ugratásokból, kisebb balesetből és száz más okból. Aki Hajdú-Bihar megyei lakos, s tud efféle – nem kitalált, hanem vele vagy ismerőseivel valóban megesett – sztoriról, amely röviden, élvezetesen leírható és csattanója is van, kérjük, ossza meg velünk!A jól megírt történeteket szavazásra bocsátjuk a Hajdú Online-on, a legsikeresebbeket pedig – szilveszterhez közeledve – megjelentetjük a Hajdú-bihari Naplóban.

A nevetésre ingerlő történeteket feltöltheti a HAON-ra, illetve géppel vagy jól olvashatóan kézzel írt levélben szerkesztőségünk címére is elküldheti: 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10. A levél tárgyában, illetve a borítékon tüntessék fel a jeligét: Csattanó. A legtöbbeknek tetsző történet beküldőjét 5 ezer forint értékű éttermi vacsora utalvánnyal jutalmazzuk, a második fél éves, a harmadik helyezett pedig negyed éves Digitális Napló előfizetést kap ajándékba.

A beküldési határidő: december 28., reggel 9 óra

Az írások ezt követően egyszerre kerülnek ki a Hajdú Online-ra, ahol december 30., reggel 9 óráig lehet szavazni!

Fontos, hogy minden történetnek legyen egy nem túl hosszú címe, amire voksolni lehet. Feltétlen írják meg azt is, hogy beküldőként milyen nevet tüntessünk fel az írás alatt.

HBN

A történeteket a [email protected] e-mail-címre is várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában