Helyi közélet

2015.12.08. 14:15

A nap receptje: Pandúrleves

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elkészíteni időigényes, de higgyék el, megéri.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elkészíteni időigényes, de higgyék el, megéri.

Recept: Pandúrleves

  • Elkészítési idő: 120 perc
  • Nehézség: könnyű
  • Hozzávalók:

    60 dkg bárányhús, 20 dkg vöröshagyma, 15 dkg zsír, 5 dkg só, 15 dkg füstölt szalonna, 10 dkg gomba, 1 dkg fokhagyma, 15 dkg liszt, 1 tojás, 3 dl száraz bor

    Elkészítés:

    A pörköltszerűen előkészített bárányhúst először pirítjuk, majd vízzel és a borral felengedjük, fokhagymával, pirított szalonnával és gombakockákkal ízesítjük, majd készre főzzük. Szaggatott, száraz lebbencstésztát zsíron aranysárgára pirítunk és a levesbe főzzük.


    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában