Helyi közélet
2015.12.08. 14:15
A nap receptje: Pandúrleves
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elkészíteni időigényes, de higgyék el, megéri.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elkészíteni időigényes, de higgyék el, megéri.
Recept: Pandúrleves
Hozzávalók:
60 dkg bárányhús, 20 dkg vöröshagyma, 15 dkg zsír, 5 dkg só, 15 dkg füstölt szalonna, 10 dkg gomba, 1 dkg fokhagyma, 15 dkg liszt, 1 tojás, 3 dl száraz bor
Elkészítés:
A pörköltszerűen előkészített bárányhúst először pirítjuk, majd vízzel és a borral felengedjük, fokhagymával, pirított szalonnával és gombakockákkal ízesítjük, majd készre főzzük. Szaggatott, száraz lebbencstésztát zsíron aranysárgára pirítunk és a levesbe főzzük.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre