Helyi közélet

2015.12.21. 09:23

A gereblye sok mindenre jó, nem csak levélszedésre

Debrecen - Autóüveget is kiválóan lehet vele törni! A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgattak egy 48 éves nőt.

Debrecen - Autóüveget is kiválóan lehet vele törni! A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgattak egy 48 éves nőt.

A Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 48 éves B. Barnánéval szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 20-án 15 óra körül egy Biczó István kertben található családi ház előtt megállt egy személygépkocsi, amelynek sofőrje szóváltásba keveredett a ház udvarán gereblyéző nővel. A vita odáig fajult, hogy az asszony kiment az utcára, és a gereblyével betörte a sértett gépkocsijának jobb hátsó ablakát és szélvédőjét. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves helyi lakost, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. B. Barnáné gyanúsítotti kihallgatásán a nyomozóknak beismerő vallomást tett. A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhet.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 5 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 12 esetben foganatosítottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában