Helyi közélet

2015.10.09. 15:00

Törődés Napja a Rákóczi Tagóvodában

Berettyóújfalu - Újfalui óvodában festettek a Budapest Bank önkéntesei.

Berettyóújfalu - Újfalui óvodában festettek a Budapest Bank önkéntesei.

Önkéntes akció során tették szebbé a berettyóújfalui Rákóczi Tagóvodát a Budapest Bank helyi bankfiókjának munkatársai a Törődés Napján.

– Bankfiókunk nem először vesz részt az akciósorozatban, és minden alkalommal nagy lelkesedéssel várjuk a közös munkát. Idén ősszel a Rákóczi Tagóvoda kerítésének, illetve udvari játékainak felújításával szerettünk volna kedveskedni az óvoda lakóinak, hogy még évekig szép környezet fogadja őket – mondta Szabó Judit, a pénzintézet helyi fiókjának vezetője.

A Budapest Bank idén országszerte 38 helyszínen tesz hasonló erőfeszítéseket. Az önkéntességnek nagy hagyománya van a pénzintézetnél: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot több mint másfél évtizede, évente kétszer. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósításához. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet 100.000 Ft-tal is hozzájárult az óvoda felújításához.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában