Helyi közélet

2015.10.03. 11:14

Jön a háromnapos őrület: Egyetemi Napok Debrecenben

Debrecen - Három estén át tart a buli újra a Nagyerdőn: az Egyetemi Napok mini fesztiválján hétfőn este színpadon a fiatalok kedvence, a Halott Pénz és a Brains, kedden este az Animal Cannibals és a Punnany Massif, szerdán pedig Korda Gyuri bácsiék bemelegítő fellépése után a Wellhello, élőben hallhatjuk tehát, hogy vajon hány szerelmet bír még el a rakpart.

Debrecen - Három estén át tart a buli újra a Nagyerdőn: az Egyetemi Napok mini fesztiválján hétfőn este színpadon a fiatalok kedvence, a Halott Pénz és a Brains, kedden este az Animal Cannibals és a Punnany Massif, szerdán pedig Korda Gyuri bácsiék bemelegítő fellépése után a Wellhello, élőben hallhatjuk tehát, hogy vajon hány szerelmet bír még el a rakpart. Az ősz hagyományos programját az elmúlt egy hónapban már az aktívan működő Hallban, Magyarország legnagyobb klubjában rendezik a stadionnál, ahova kétezer-kétszázan is beférnek, ráadásul jut mindenki kabátjának hely a ruhatárban.

Az Egyetemi Napokon a koncertprogram mellett a Dumaszínház humoristáinak fellépésén is jól szórakozhatunk, Aranyosi Péter nyitja a sort, majd Dombóvári István és Beliczai Balázs következnek. És aki még a rekeszizmok megmozgatása és a koncertek után sem fárad el, annak népszerű lemezlovasok nyomják majd a slágereket hajnalig.

Az Egyetemi Napokon a bulik mellett újra kinyit az Agyüzem konyhája, amit a Zamat Fesztiválon már megismerhetett a közönség: innovatív ötletekért egy friss palacsinta jár az érdeklődőknek.

Az ötletpályázat október végéig tart, a helyszínen és az agyuzem.hu weblapon beküldött ötletek támogatását és megvalósítását az egyetem, a város és az iparkamara is segítheti.

Hétfőtől szerdáig napközben a Debreceni Egyetem Egyetem téri campusán a kollégiumoknál jár a palacsinta a forradalmi megoldásokért.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában