Helyi közélet

2015.09.27. 08:51

Indok sem kell, máris lefejelik az embert a szórakozóhelyen

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták a garázdálkodó 25 éves biharkeresztesi férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták a garázdálkodó 25 éves biharkeresztesi férfit.2015. szeptember 26-án 4 óra körül Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky utcán található egyik szórakozóhelyen a gyanúsított minden előzetes szóváltás nélkül lefejelte az egyik vendéget. A biztonsági őrök látták az esetet, ezért a bántalmazót és a sértettet kikísérték az utcára, majd bejelentést tettek a rendőrség ügyeletére, és mentőt hívtak. A tettes eközben mérgében belerúgott egy az utcán parkoló személygépkocsiba, amelynek karosszériájában kárt okozott. A helyszínre érkező rendőrök a 25 éves garázda férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók B. Miklóst gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság a biharkeresztesi lakos ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A gyanúsított a büntetőeljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában