Helyi közélet

2015.04.04. 08:40

Szabálysértőket fogtak a rendőrőrsök munkatársai

Hajdú-Bihar - A kabai és a hajdúsámsoni rendőrök is szabálysértési őrizetbe vettek egy-egy helyi lakost.

Hajdú-Bihar - A kabai és a hajdúsámsoni rendőrök is szabálysértési őrizetbe vettek egy-egy helyi lakost.

A kabai és a nyíradonyi rendőrörs is eljárást indított lopás elkövetése miatt egy-egy férfi ellen.

Egy alkalmazott tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. április 3-án 7 óra 10 perc körüli időben arról, hogy egy kabai boltban lopás történt. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek és megállapították, hogy egy helyi férfi egy üveg szeszesitalt a kabátjába rejtett, majd fizetés nélkül távozott az üzletből. A járőrök a 62 éves férfit 12 óra 30 perc körül fogták el Kabán, és előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

Rendőrök járőröztek 2015. április 3-án Hajdúsámsonban, a Vámospércsi úton, amikor 22 óra 50 perc körül egy helyi férfit vettek észre, aki gyalogosan, egy kerékpárt tolva közlekedett az utcán. A járőrök igazoltatták a férfit,  valamint elszámoltatták a kerékpárral kapcsolatban. A helyi lakos azonban nem tudta elmondani honnan származik a jármű, ezért a rendőrök a környéken adatgyűjtést végeztek, és megállapították, hogy azt a férfi egy vendéglátóhely elől tulajdonította el. Miután a járőrök azonosították a sértettet, visszaadták neki a kerékpárját, majd a 24 éves szabálysértőt elfogták és előállították a Hajdúsámsoni Körzeti Megbízott Irodába, később pedig meghallgatták és szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában