Helyi közélet

2015.04.24. 12:38

A színpad misztériumában

Debrecen - Verebes Linda és Pindroch Csaba egy világsiker darabot, a Mr. és Mrs. című kétszereplős komédiát mutat be.

Debrecen - Verebes Linda és Pindroch Csaba egy világsiker darabot, a Mr. és Mrs. című kétszereplős komédiát mutat be.

A férfi és nő kapcsolatát ábrázoló, öt különböző jelenetből épül fel a Mr. és Mrs. című komédia, melyben a főszereplők, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda végig a színpadon maradnak, egy percre sem áll meg az előadás.

„Vannak mondatok és helyzetek, amik ismétlődnek a jelenetekben és összeszövik a darabot, de ezeken kívül csak a szeretet és a humor köti össze a történeteket. Egyik jelenetből úszunk majd át a másikba” – beszélt lapunknak a mű szerkezetéről Verebes Linda. Pindroch Csaba mindehhez hozzátette, hogy a nyílt színen öltöznek, a néző a váltások között is érzi a két színész energiáját, és ez számukra is azt jelenti, hogy nem tudnak kiesni a játékból. „Végig benne tudunk maradni a misztériumban.” Az öt különböző történetet, melyek között válófélben lévő házaspár vívódása, testvérpár civakodása és egy színész házaspár sztorija is szerepel, különböző rendezők és divattervezők álmodták a színpadra. „Az egész stáb olyan emberekből állt össze, akik korában még nem foglalkoztak színházzal, a filmes világból érkeztek” – utalt Pindroch Csaba arra, hogy a történet mellett miben ragadható még meg a darab sikere.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában