Helyi közélet

2015.03.03. 11:46

Előbb együtt italoztak vele, majd kirabolták

Hajdúnánás, Polgár - A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint Polgáron kirabolták áldozatukat.

Hajdúnánás, Polgár - A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint Polgáron kirabolták áldozatukat.A Hajdúnánási Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két polgári férfi ellen.

Egy férfi tett feljelentést 2015. március 1-jén 19 óra 45 perckor a Polgári Rendőrőrsön arról, hogy aznap 16 óra körüli időben Polgár külterületén található tanyáján együtt italozott két férfival, akik később megverték őt. A sértett a bántalmazás következtében elveszítette az eszméletét. A két férfi egy mikrohullámú sütővel távozott a házból.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható R. Róbertet és R. Antalt. A helyi lakosoknál a nyomozók házkutatást tartottak és a kertben található mellékhelyiségben megtalálták az eltulajdonított mikrohullámú sütőt, amelyet lefoglaltak.

A 20 és 26 éves férfiakat a rendőrök elfogták és előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a terheltekkel szemben folytatott nyomozást 2015. március 2-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában