Helyi közélet

2015.02.11. 09:04

Könyvsiker a régiókutatásban

Debrecen - A Magyar Levéltárosok Egyesülete, valamint más szakmai szervezetek által közösen meghirdetett "Az Év Levéltári Kiadványa" című pályázat III. díját nyerte el a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára Régiókutatás sorozatában megjelent elektronikus tanulmánykötete: "Bihar és Hajdú megyék közigazgatási beosztásának története 1552-2013" címmel.

Debrecen - A Magyar Levéltárosok Egyesülete, valamint más szakmai szervezetek által közösen meghirdetett "Az Év Levéltári Kiadványa" című pályázat III. díját nyerte el a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára Régiókutatás sorozatában megjelent elektronikus tanulmánykötete: "Bihar és Hajdú megyék közigazgatási beosztásának története 1552-2013" címmel. Fél évezred történetébe nyújt betekintést a dr. Szálkai Tamás, Szikla Gergő levéltárosok és dr. Szilágyi Ferenc egyetemi docens szerzőhármas által jegyzett kiadvány.

Az elismerésért járó díjat a kiadvány és a sorozat szerkesztője vette át február 4-én Budapesten, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában tartott ünnepélyes rendezvényen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában