Helyi közélet

2015.02.13. 11:09

„Hangtalálka” az Isten házában

Debrecen - Kórustalálkozót rendeznek a Szent Anna Székesegyházban február 15-én.

Debrecen - Kórustalálkozót rendeznek a Szent Anna Székesegyházban február 15-én.A debreceni katolikus hitélet újjászületésének 300 éves jubileuma alkalmából hirdetett emlékév koncertsorozatának következő eseményen a cívisvárosi római katolikus plébániák kórusai lépnek fel. Az érdeklődők meghallgathatják a Szent Család Plébánia scholáját Almásiné Németh Katalin, a Szent István Plébánia kórusát Géczy István, a Megtestesülés Plébánia kórusát Kedvesné Herczegh Mária, a Szent László Plébánia kórusát és a Szent Anna Székesegyház Szent László Kórusát Dobos Mihály vezényletével.

Az este hétkor kezdődő találkozón közreműködik az orgonán játszó Sárosi Dániel, valamint Hruby Edit tanítványai, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar magánének tanszékének hallgatói. A közösen előadott Ludwig van Beethoven-művet vezényli a találkozó házigazdája, Dobos Mihály karnagy.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában