Helyi közélet

2015.01.15. 18:52

A csütörtökön is túl vagyunk

Hajdú-Bihar - Gyorsan telik ez a hét, már a csütörtöknél járunk. A mai hírösszefoglalónk is elkészült, ne maradjanak le a nap legfontosabb híreiről!

Hajdú-Bihar - Gyorsan telik ez a hét, már a csütörtöknél járunk. A mai hírösszefoglalónk is elkészült, ne maradjanak le a nap legfontosabb híreiről!

A hétvégén folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő, helyenként akár 15 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet.


Műszaki és teherbírás szempontjaiból beváltak a Hatvan utcai és a Széchenyi utcai, bazaltbetonra kicserélt burkolatú buszmegállók.


Szabó Ervin, a DVSC bokszklub korábbi korosztályos magyar bajnoka, aki most 24 éves, tavaly ősz végén Ghánában súlyos közúti balesetet szenvedett, ami után kalandos úton szállították vissza Debrecenbe őt. Itt többen is rögtön a segítségére siettek, akiknek gyakorlatilag az életét köszönheti a volt sportoló.


A Jobbik szerint a Fidesz átvette a menekültekkel kapcsolatos álláspontjukat.


A gyanú szerint S. Sándor Debrecenben edzőterembe, ruhaszalonba és más ingatlanokba is betört. A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a vele szemben folytatott nyomozást.


A hivatal egyelőre csak annyit árult el, hogy foglalkoznak az „úgynevezett Debrecen-kártya kérdéssel”.


A Baumax debreceni üzletében járva a héten azt tapasztaltuk, hogy a dolgozók egyes osztályokat teljesen kiürítettek. Amikor az új áru felől érdeklődtünk, kiderült, hónapok óta nem rendeltek, nem kaptak.


Új árfolyammélypontra gyengült csütörtökön a forint a svájci jegybank váratlan intézkedését követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában