Helyi közélet

2014.12.10. 10:48

Jegyzet: Drogosok

<em>Álljunk már meg egy szóra, mindenki tegye le a keze ügyében lévő spanglit, köpje ki az injekciós tűt, vegyétek le a fejetekről, emberek, a szipus zacskót!</em> <strong>Ratalics László jegyzete</strong>.

Álljunk már meg egy szóra, mindenki tegye le a keze ügyében lévő spanglit, köpje ki az injekciós tűt, vegyétek le a fejetekről, emberek, a szipus zacskót! Ratalics László jegyzete.Nem állítom, hogy Kocsis Mátétól a saját maga erejéből nem telik ki a tizenévesek kötelező iskolai drogtesztjének ötlete, hátha doppingolnak a kis nyomorultak, hogy meglegyen az ötös a szekrényugrásra a kötelező testnevelési órán, meg hát ez az ember, ne feledjük, frakcióvezető-helyettesi pozícióig vitte egy magyar parlamenti pártban, aminek eleve súlyosító körülménynek kellene lennie bármilyen személy elleni, erőszakos bűncselekmény elbírálása során (az újságírók szerény javaslatom szerint eleve nem úszhatnák meg letöltendő szabadságvesztés alatt), de a lényegre visszatérve, mégis csak igaza lehet a Cinknek, azaz a Fidesz maga sem gondolja komolyan ezt a marhaságot, az viszont marha jól jönne nekik, ha a rezsim elleni mind sűrűbb utcai megmozdulások résztvevői felkapnák a témát.

Tiltakoztok a drogtesztek ellen? Hát, persze, akkor ti liberálisok vagytok, bayerezhetnék orrba-szájba a tüntetőket a Fidesz-frakciótól a Békemenetig, a nyolcvan milliárdból működő köztévé pedig lelkesen szakértené meg minden este, ami persze már jelentős mennyiségű Rivotril nem étkezési célú elfogyasztása nélkül is a könyökünkön jön ki, hogy a liberális az rosszabb, mint a cigány, a zsidó, a meleg, a liberális az mindegyik egyszerre, az illiberális rendszer bírálója: a drogos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában