Helyi közélet

2014.12.26. 11:46

Hírességek érkeznek a zakatoló Zeneexpresszel

Debrecen - Fásy Ádámon és lányán kívül többek között az Apostol, Bódy Csabi és Varga Viktor is Debrecenbe érkezik.

Debrecen - Fásy Ádámon és lányán kívül többek között az Apostol, Bódy Csabi és Varga Viktor is Debrecenbe érkezik.

Ahogy arról már korábban is írtunk, hosszú évek után ismét Debrecenbe látogat a Fásy Mulató zenei show-műsor. A házigazdán kívül számos sztárvendég előadásával zárulhat ez az év azok számára, akik december 30-án 18 órától a Kölcsey Központban szilvesztereznek.

A Fásy Mulató ötlete a 1999-es év végén pattant ki a rendező, és egyben a névadó Fásy Ádám fejéből. A kedvező fogadtatás arra sarkallta a házigazdát, hogy állandó műsorral jelentkezzen, mely azokat a művészeket, embereket vonultatja fel, akiket vagy elfelejtett a média, vagy még fel sem fedezett. Tévéfelvételek és fellépések követték egymást.

A popzenétől kezdve a komolyabb műfajokon át a mulatós zene képviselői kaptak helyet a műsorban, amely 2006-ban nevet és arculatot váltott. Zeneexpressz címen sugározza tovább az adásokat az ATV csatornája.

A csapat évek óta töretlen sikerrel járja az országot és kis hazánk legnagyobb fesztiváljait, falunapjait, rendezvényeit.

Az év utolsó napján a cívisvárosi járatra felszáll Fásy Ádámon és lányán Zsülietten kívül, az Apostol, Bódy Csabi, a Desperado, Lakatos Krisztián, Liszter Sándor és a Vadrózsák, Varga Viktor, Zámbó Krisztián és Zoltán Erika is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában