Helyi közélet

2014.12.09. 13:50

A belső erő és derű titka

Debrecen - Számos, az életünket feszegető problémákra keresi a választ az előadáson.

Debrecen - Számos, az életünket feszegető problémákra keresi a választ az előadáson.

Csütörtök este a varázslatos előadásairól híres Pál Ferivel tölthetünk el egy kellemes estét a Lovardában, a Nyitott Akadémián.

A népszerű pap és lélektani szakember vadonatúj előadással érkezik Debrecenbe, amelyet ahol eddig elhangzott, vastapssal köszönt meg a közönség. Vajon múltbéli sérelmeink, fájdalmaink és jelenlegi hiányaink ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nem csak úgy elviselni, elhordozni, tisztességgel végigcsinálni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk?

Mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és fájdalmakkal teli életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akik mások által észre sem vett szépségekre is rácsodálkoznak, a legapróbb dolgokban is megtalálják az örömöt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

A Nyitott Akadémia standján pszichológiai és spirituális témájú kiadványok bő választéka várja az érdeklődőket kedvezményes áron, köztük Pál Feri műveivel, melyeket a szerző szívesen dedikál is.

A december 11-i előadásra jegyek elővételben kaphatók a Lovardában, Campus Jegyirodában, a Tourinformban és a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában