Helyi közélet

2014.11.19. 11:50

Pincéből és áruház közeléből is loptak

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök két férfi ellen javasolnak vádemelést.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök két férfi ellen javasolnak vádemelést.

A járőrök 2014. július 9-én 13 óra 30 perc körüli időben igazoltattak egy férfit Hajdúböszörmény, Vákáncsos utcán, mivel adat merült fel arra vonatkozóan, hogy B. Gyula egy Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn történt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A helyi lakos beismerte, hogy egy hajdúböszörmény-bodaszőlői ingatlanból értékeket tulajdonított el.

A nyomozás adatai szerint a férfi további két Hajdúböszörményben történt betörést követett el, valamint megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy társával, a 25 éves B. Norbettel 2014. júniusban ellopott két kerékpárt egy Debrecen-Józsán található áruház közeléből, valamint egy hajdúböszörményi pincéből szerszámokat tulajdonítottak el.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a két helyi lakos ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. november 13-án befejezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában