Helyi közélet

2014.10.29. 13:32

Megkérdeztük: Ön szerint folytatódhatnak-e az utcai megmozdulások?

Debrecen - Olvasóink elmondták véleményüket az internetadó-ellenes tüntetésekről.

Debrecen - Olvasóink elmondták véleményüket az internetadó-ellenes tüntetésekről.

Fehér Lászlóné szerint folytatódni fognak a tiltakozások. Úgy véli, elzárja az embereket a külvilágtól és sok esetben a kereseti lehetőségtől is, ha nem tud internetet használni.

– Manapság alanyi jogon kellene járnia az internetnek, annyira részévé vált a mindennapjainknak. Nem hiszem, hogy egyhamar beletörődnek az emberek – fogalmazott Horváth Henriett.

– Ez az adó erősen hajaz a nemrég bevezetett mobiladóra. Ott is lehetett sejteni, hogy a szolgáltatók áthárítják a felhasználókra a plusz terheket, ezúttal sem lesz ez másként. Így ez a közteher még azokra is terheket ró majd, akik nem használják az internetet nap mint nap, ugyanis mindenki internetfelhasználó – vélekedett Pongor Levente.

– Nem tetszik nekünk ez az egész. Persze egyetlen adófajtát sem szeretünk, de ez tényleg kiverte a biztosítékot sokaknál, ezért nem fogják abbahagyni a demonstrálást – mondta Tapsonyi-Doros Beáta.

Kiss Roland azt reméli, a tüntetők elérik a céljukat, és abban bízik, ehhez nem kellenek sorozatos megmozdulások.

– Nagyon valószínű, mint ahogy már sokszor be is bizonyosodott, ha a kormány elhatároz valamit, azt véghez is viszi függetlenül a demonstrálóktól – tudtuk meg Juhász Dávidtól.

HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában