Helyi közélet

2014.08.10. 10:18

Az elmúlt 24 óra intézkedései - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 közlekedési baleset súlyos, 2 közlekedési baleset pedig könnyű sérüléssel végződött.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy püspökladányi lakos ellen. A járőrök 2014. augusztus 9-én 14 óra 15 perc körüli időben, a 42. számú főúton érték téren tetten a 35 éves nőt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a szabálysértőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében – őrizetbe vették.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában