Helyi közélet

2014.06.12. 08:30

Könnyített ügyintézés, két ügy miatt egy helyre

Debrecen - Két szakigazgatási szerv ügyeit közös ügyfélszolgálaton intézhetjük.

Debrecen - Két szakigazgatási szerv ügyeit közös ügyfélszolgálaton intézhetjük.Június 10-étől egy helyen – Darabos utca 9–11. B épület – várják az egészség-, valamint nyugdíjbiztosítással kapcsolatos ügyeiket intézőket.

– A területi államigazgatás átalakításával nagyban javult az ügyfelek kiszolgálása – jelentette ki Vasas Lászlóné, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal főigazgatója szerdai sajtótájékoztatójában.

Mint elmondta, a szakmai fejlődés mellett fontos, hogy az ügyfeleket minél korszerűbb körülmények között tudják fogadni. – A két szakigazgatási szerv ügyfélforgalma az előző évben meghaladta a százezer főt, a nyugdíj-igazgatóság új feladataival ez a szám tovább emelkedik, így 21 nyugdíj- és 20 egészségbiztosítási ügykörben teremthető meg magas színvonalú szolgáltatás – fogalmazott az igazgató. Hangsúlyozta, az ügyfelek egészségbiztosítással kapcsolatos ügyeikkel a hét minden munkanapján fordulhatnak hozzájuk, míg nyugdíj-biztosítási ügyeket a hét három napján tudnak intézni.

Ugyanakkor elmondta, EU-kártyát, az épület földszinti részlegében lehet igényelni, mivel a nyári időszakban ez akkora ügyfélforgalmat – naponta 500 kártya – jelent, amit gyorsabb külön helyen kezelni.

HBN


Debrecen – Június 10-től az egészségbiztosítási ügyekben hétfőtől csütörtökig 8 óra és 16:30 között, míg pénteken 8-tól 14 óráig fogadják az ügyfeleket a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal munkatársai a Darabos utca 9-11. szám B épületében található kormányablaknál.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában