Helyi közélet

2014.05.22. 16:57

Újra 2-es villamos

Debrecen - Megint utakat, járdákat és parkolókat hoznak rendbe a 2-es villamos környékén.

Debrecen - Megint utakat, járdákat és parkolókat hoznak rendbe a 2-es villamos környékén.Az elmúlt napokban ismét útépítők jelentek meg a város több pontján. Mint megtudtuk, folytatják a 2-es villamos környékén végzett felújítási munkákat. A második ütemben, csaknem 10 ezer négyzetméteren szintén utakat járdákat és parkolókat állítanak helyre.

Jelenleg a Mikszáth Kálmán-, a Mester-, a Hunyadi utcán és a Petőfi téren dolgoznak. A kormánytól kapott 900 millió forintos keretből hamarosan egyebek mellett a Kálvin tér és a Kartács utcai szervizút menti parkolók is sorra kerülnek. A befejezési határidő július vége.

A kivitelezők azt kérik az autósoktól, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

HBN-OCs


Debrecen – Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata kormánytámogatásból valósítja meg a 2-es villamospálya nyomvonala mentén található út-, járda- és parkolófelújításokat. A kivitelezési munkálatok folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában