Helyi közélet

2014.05.26. 14:44

A hátizsákba rejtették az ellopott baromfikat

Hajdúsámson - A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a két gyanúsítottal szemben, akik tyúkokat tulajdonítottak el a sértettől Hajdúsámsonban.

Hajdúsámson - A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a két gyanúsítottal szemben, akik tyúkokat tulajdonítottak el a sértettől Hajdúsámsonban.A nyomozás adatai szerint 2013. október 22-én 1 óra körüli időben Hajdúsámsonban, egy családi ház udvarára bemászott egy férfi, aki négy darab tyúkot kiadott a kerítésen keresztül az utcán tartózkodó társának, aki a baromfikat beletette a hátitáskájába. Az ott lakó 73 éves bácsi észrevette, hogy lopják a háziállatait, ezért rászólt a két tolvajra, akik elszaladtak. A sértett utánuk ment a kerékpárjával és az egyik utcában utol is érte a tetteseket, akiktől visszakérte az ellopott baromfikat. A tolvajok fakaróval a kezükben megfenyegették az idős férfit, aki ijedtében a biciklijét maga elé tartva próbált meg védekezni, majd visszasietett a házához és értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 22 éves R. Zsoltot és a 21 éves V. Rozáliát, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a velük szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában