Helyi közélet

2014.04.10. 13:30

Érdemes biztosra menni

Debrecen - Ellenőrizni kell az ügyfél-nyilvántartási adatokat a benyújtás előtt.

Debrecen - Ellenőrizni kell az ügyfél-nyilvántartási adatokat a benyújtás előtt.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja a figyelmet, hogy az egységes kérelem benyújtásához kapcsolódóan is kötelezően előírt feltétel az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerbe bejelentett adatok ellenőrzése.

A kérelmek benyújtására szolgáló elektronikus felületen valamennyi olyan ügyfél esetén megjelenik az adatai ellenőrzésére létrehozott felület, aki 2014. január 1-jét megelőzően került nyilvántartásba vételre és a 2014. évben nem nyújtott be ügyfél-nyilvántartási adatait módosító kérelmet vagy nem nyilatkozott az adatai helytállóságáról.

Az adatok ellenőrzését az érintettek a „Nyilatkozat ügyfél-nyilvántartási adatok helyességéről” felületen végezhetik el. A nyilatkozatot abban az esetben kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzésre szolgáló felületen az adatok a valóságnak megfelelnek, azokon módosítani nem szükséges. A nyilatkozat helyett az - az Ügyfél-nyilvántartás menüpontban található - ügyfél-nyilvántartási adatok módosítása iránti kérelmet kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy az adatai nem felelnek meg a valóságnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában