Helyi közélet

2014.03.27. 13:42

Félpályás útlezárás mellett folytatják

Hajdúböszörmény - A 35. számú főúton, Hajdúböszörmény belterületén a rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a helyszínelést.

Hajdúböszörmény - A 35. számú főúton, Hajdúböszörmény belterületén a rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a helyszínelést.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk 2014. március 27-én 11 óra 30 perc körüli időben a 35. számú főúton, Hajdúböszörmény belterületén, a balmazújvárosi kereszteződésénél egy traktor eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés félpályás útlezárás mellett folytatódik tovább. A rendőrség a forgalmat félpályán váltakozva engedi.

Kérjük, hogy az úton lévők fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Hajdúböszörmény - A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 27-én 11 óra 30 perc körüli időben a 35. számú főúton, Hajdúböszörmény belterületén, a főút balmazújvárosi kereszteződésénél egy traktor eddig tisztázatlan körülmények között felborult.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában