Helyi közélet

2014.02.21. 09:33

Elmaradt a nagy lehetőség

Debrecen - Az Exclusive Secret Performance nagyon csalódott, hogy a 2014-es Csillag Születik elmarad.

Debrecen - Az Exclusive Secret Performance nagyon csalódott, hogy a 2014-es Csillag Születik elmarad. A február 2-i debreceni castingon jelenlévők (akik soron kívül tekintették meg csapatunkat) bizonyára látták a fantáziát a csapatban és, ahogyan ők is fogalmaztak „ ilyet még nem láttunk”, a látvány önmagáért beszél.”

A csapatunk továbbjutott a második castingra is és bízott abban, hogy azt a különleges stílust, azokat a különleges eszközöket, amelyet hazánkban csak mi képviselünk, használunk, melyekkel csak mi állunk színpadra megmutathatjuk az országnak.

Mindenki számára ugródeszka egy ilyen műsor, de mi csupán szerettük volna megmutatni, hogy ilyen is van és a miénk, ráadásul Debrecenben.

A figyelmükbe szeretnénk ajánlani mindezt amivel foglalkozunk és bízva az érdeklődésükben megmutatni azt, ha az országnak egyelőre nem is, de legalább a debrecenieknek.

Tavaly áprilisban egy 350-400 vendég számára mutattuk be az új stílust egy helyi szórakozóhelyen szervezett premier v.i.p. party keretein belül, ahol Müller Attila és Dér Heni mellett több ismert személy is jelen volt.

Magyarországon először és kizárólag az Exclusive Secret Performance előadásában találkozhatnak olyan különleges fény és látvány show-val, amelyet csak nagyon kevés országban ismernek és láthatnak. A különleges led ruhás táncosok, a ledes botok, led poi, ledes hulahoop karikák, glow legyezők, uv aktív ruhák, sminkek, világító hangszerek, különféle színpadi effektek összessége adja a lenyűgöző látványt. Csak nekünk van jelenleg hazánkban led ruha, ledes pillangó ruha, amely valóban el kápráztatja azt aki látja.

Japán, Amerika és Anglia. Ebben a három országban ismerik és használják leginkább azokat a ledes és egyéb világító eszközöket, amellyel új színpadi tánc stílus alakult és reményeink szerint indulhat el hazánkban is.

A költséges eszközök és ruhák komoly szakmai és több esetben technikai tudást is igényelnek, mindemellett kimagasló mozgáskultúrát.

Olyan különleges vizuális élményt nyújt a közönség számára, amit semmilyen más színházi, színpadi produkció.

Élőzene és dobosok is megjelennek a produkcióinkban, olyan zenei összeállításban, amelyből minden korosztály talál a saját ízlésének megfelelőt.

A ruhák tervezése, kivitelezése is mind saját ötleten alapul és saját magunk készítjük őket. Egyedi megoldásokkal próbáltuk kivitelezni mindazt, amit a fejlettebb technikai és kellő anyagi háttérrel rendelkező nagyobb országokban látható hasonló produkciókban használnak.

A csoport tagjai mind más területen dolgoznak, tanulnak, de táncos kötődése mindenkinek van. Van aki balettozott, néptáncolt, versenytáncolt, akad hip-hop táncos is, közülünk könyvelő, diák, zenész, bármixer is akik már baráti társasággá alakultunk és közösen egyengetjük a debreceni tánciskolánk útját.

Exclusive Secret, így neveztük a hónapokig tartó titkolózást mivel is készülünk, mikor el kezdtük beharangozni az ismerőseinknek, hogy valami nagy dologra készülünk. Így lett a nevünk is Exclusive Secret Performance. Egy csapat amelynek mindig van egy titka és persze az eszközök készítését, használatát is titokban tartjuk.

Terveink között szerepel több városban önálló műsorral ellátogatni, népszerűsítve a stílust és különleges élményt nyújtani sokak számára.

Ezért hát nagy tervekkel, ötletekkel készültünk a Csillag Születikre, saját magunk „dobtuk össze” a különféle ötletek megvalósításához szükséges eszközök árát is.

Elkeseredtünk, mert valóban nagyon meg szerettük volna mutatni magunkat és nagyon sokat készültünk. Elismerőnek tartjuk azt is, hogy a kereskedelmi csatorna felfigyelt ránk és felkeresett minket, hogy mutassuk meg magunkat, valamint továbbjuttatott minket, sokakat magunk mögött hagyva, de szeretnénk nagyobb eredményeket is elérni.

Nem egy csapat akartunk lenni a sok közül, hanem az egyetlen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában