Helyi közélet

2014.01.30. 09:55

Jegyzet: Béke pride

<em>Én csak azt kérdezném tisztelettel, hogy vajon a Civil Öszszefogás Fórum – becenevén CÖF – megszólalói hogyan bírják ki röhögés nélkül, amikor belemondják a kamerákba: a CÖF nagy erénye, hogy független a pártoktól és a pártpolitikától</em>. <strong>Szabó Zsolt László jegyzete</strong>.

Én csak azt kérdezném tisztelettel, hogy vajon a Civil Öszszefogás Fórum – becenevén CÖF – megszólalói hogyan bírják ki röhögés nélkül, amikor belemondják a kamerákba: a CÖF nagy erénye, hogy független a pártoktól és a pártpolitikától. Szabó Zsolt László jegyzete.

Mert, kérem, Csizmadia László és békemenetelő társai ezt mondták. És azt is, hogy országjárásra indulnak, ami nem kampány, hanem országjárás. A plakátjaikat azonban, úgy látszik, előreküldték.

Talán emlékszik még a kedves olvasó, az első békemenetet – amelynek neve finoman szólva is meglehetősen patetikusra sikeredett – 2012 januárjában szervezték a kormány melletti kiállás demonstrálására. Azóta már többször, több helyütt is felkerekedett a tábor, mert az EU, az IMF és a Nyugat támadott kis hazánkra. Nem volt nehéz ellenségképet találni, hiszen 2012-re már a rossz gyerekeket is a fenti (sorrendben) politikai-gazdasági társulással, pénzügyi szervezettel és értékközösséggel riogatták. A hipnotizált állapot fenntartása azonban újabb erőfeszítéseket kíván. Nincs már IMF, az orientáció mutatója is kelet felé fordult. Ezért helybe kell menni a népért, különben még nem lesznek elegen a véletlenül a választások előtti hétvégére időzített Béke Pride-on. Minden tiszteletem a CÖF-menetelőké!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában