Helyi közélet

2014.01.13. 14:51

A debreceni jegyző visszautasítja a vádakat

Debrecen - Szekeres Antal írásban reagált Varga Zoltán önkormányzati képviselő szavaira.

Debrecen - Szekeres Antal írásban reagált Varga Zoltán önkormányzati képviselő szavaira.

A Hajdú-bihari Napló január 11-i számában Feljelentik a jegyzőt a floridázási ügy kapcsán címmel megjelent írásunkra az alábbi reagálást juttatta el szerkesztőségünkbe Szekeres Antal debreceni jegyző.

Varga Zoltán önkormányzati képviselő valótlanságot állít, és már nem először nem mond igazat ebben az ügyben. Nem igaz, hogy kérésére nem érkezett a jegyzőtől válasz, mert – mint az általam mellékelt dokumentum bizonyítja – kapott választ, 2013. december 10-i keltezéssel.

Jellemtelen dolog, ha bárki politikai karrierje érdekében olyasmiről állítja, hogy nem történt meg, aminek az ellenkezője számára is nyilvánvaló tény. Nem hiszem, hogy – Varga Zoltán szavait használva – „sunyi meghátrálás, sumákolás” lenne, hogy a jegyző két napon át várja az irodájában azt, hogy a képviselő úr méltóztasson megjelenni, és hivatalos iratokban kutakodni, vagy ha Varga úr bokros teendői miatt éppen nem ér rá, akkor szíveskedjen megjelölni egy időpontot, amikor rendelkezésére állhat a város jegyzője. Sajnálom, hogy nem élt ezzel a lehetőséggel, hanem valótlanságot állított, pedig nagyon jól tudja, hogy nem ez az igazság.

Mielőtt még Varga Zoltán képviselő úr ismételten olyan dolgokat állítana, ami nem igaz, tájékoztatom a nyilvánosságot, hogy a kérdéses jegyzői választ 2013. december 10-én 14 óra 30 perckor küldtük el, arra a hivatalos és rendszeresen használt e-mail címére, melyre a közgyűlési anyagokat is évek óta eljuttatjuk.

HBN


Debrecen - Varga Zoltán, a DK helyi politikusa december elején a város jegyzőjétől, Szekeres Antaltól azt kérte, hogy a települést képviselő delegáció floridába tett múlt év novemberi utazásával kapcsolatos összes iratot bocsássa a rendelkezésére. Erre mind a mai napig nem érkezett válasz - állította a városi önkormányzati képviselő.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában