Helyi közélet

2013.12.16. 17:00

Maffiózók a debreceni Főnix Csarnokban

Debrecen - A Tankcsapda jövő nyárig nem játszik Magyarországon a debreceni koncertet követően.

Debrecen - A Tankcsapda jövő nyárig nem játszik Magyarországon a debreceni koncertet követően.

A tavaly megjelent Rockmafia Debrecen album lemezbemutató turnéjának utolsó állomáshoz érkezik a Tankcsapda december 28-án. A cívisvárosi rocktrió a hagyományos Főnix Csarnok-beli koncertjével zárja az esztendőt, ennek apropóján járt szerkesztőségünkben Lukács László énekes-basszusgitáros és Fejes Tamás dobos.

A debreceni koncert lesz a Rockmafia 2013 turné utolsó állomása. Mióta tart ez a túra és milyenek a tapasztalataitok?

Lukács László: A konkrét turné március 6-án indult a Roncsbárban és október közepén ért véget. Természetesen a főnixes buli és az év végi néhány koncert is ennek a túrának a része, ám ezeket amolyan bónusz előadásokként fogjuk fel, de persze voltak fellépések október óta is. Tavaly jött ki a Rockmafia Debrecen című lemez és annak az évnek a végén volt egy arénaturné, amely során nem elsősorban a legutóbbi album dalait játszottuk, hanem egy átfogóbb műsort adtunk, éppen ezért kézenfekvő volt, hogy idén az új lemezzel turnézzunk. Az említett pár hónap alatt 70-75 bulit adtunk, azaz igen intenzíven mozgott a Tankcsapda. A turné hosszából és koncertek számából adódik, hogy nagyon sikeres turnét hagyunk magunk mögött.

Az interjú többi részét a keddi Hajdú-bihari Naplóban olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában