Helyi közélet

2013.12.16. 09:01

Kerámia kutyagumi is került már a fa alá

Debrecen - Az Irigy Hónaljmirigy tagja zenésztársaival december 7-én járt a cívisvárosban.

Debrecen - Az Irigy Hónaljmirigy tagja zenésztársaival december 7-én járt a cívisvárosban.

A paródia nagyköveteit ünnepi szokásaikról faggattuk. Sipos Tomi elárulta a családban már egy ideje csak a gyerekeknek ajándékoznak, a felnőtteknek nem, inkább a szeretetre koncentrálnak. A szentestének ez és édesanyja majonézes krumplisalátája az elengedhetetlen feltétele.

– A kicsiknek pedig jó előre megvesszük a meglepetést, így próbáljuk kihagyni az őrületet, ami ilyenkor jellemzően kialakul a bevásárlóközpontokban – hangsúlyozta Sipos Tomi, akit egyszer megleptek egy agyagból formázott kutyaürülékkel.

A parodisták hamarosan újra élvezhetik a cívisvárosiak vendégszeretetét, év végi koncertturnéjuk egyik állomása Debrecen lesz. A december 30-i koncerten felcsendül az IHM új dala, amelyben az István, a királyt parodizálják, természetesen amolyan Mirigyes nézőpontból. A klipben a mulatós zene nagyjai csapnak majd össze az őket megillető trónért. Hallható egy karácsonyi dal is, ami egy kis részben a Jingle Bellst idézi, de javarészt saját nóta.

HBN-HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában