Helyi közélet

2013.09.26. 15:03

Must múlik pontosan

Debrecen - Szüreti mustra és jubileumi Csík-koncert is színesíti a debreceniek életét.

Debrecen - Szüreti mustra és jubileumi Csík-koncert is színesíti a debreceniek életét.A nagy füzet című film díszbemutatójával kezdődött meg csütörtökön a Debreceni Ősz programsorozat, amely hétvégén Szüreti mustrával világít rá a fázós évszak vidám oldalára, a bogyólékóstolásra és a nyári munkákat lezáró Mihály-napi mulatságokra. Szombaton a Déri téren többek között mesél Bíró Gergő, zenél a Bürkös és táncol a közönség.

Élvezetes programokat kínál az esős napokra az Apolló Mozi, ahol Rudolf Péterrel, Hajdu Szabolccsal és Afganisztánt megjárt katonákkal is találkozhatnak, de lesz Frankofón Filméjszaka, Olasz filmnapok, Horrorfilmek éjszakája és Hortobágyi Filmnapok.

Zenei élményeket is "betakaríthatunk": az előttünk álló hetekben koncertet ad a Fehér Bot világnapján Érdi Tamás zongoraművész, Debrecenben tart lemezbemutatót Harcsa Veronika, Civis Cuháré címmel pedig Kárpát-medencei Népművészeti Találkozót szerveznek a Főnix Csarnokban.

HBN-HaBe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában