Helyi közélet

2013.08.20. 11:11

Kiprovokálták a verést - Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 19-én történt események összefoglalója.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 19-én történt események összefoglalója.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Megyénk közútjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.

Elfogták és előállították a hajdúnánási egyenruhások azt a 42 éves helyi férfit, aki 2013. augusztus 19-én éjfél körüli időben egy szórakozóhelyről hazafele tartva az utcán bántalmazta élettársát. Az előállított hajdúnánási férfit gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság folytatja le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2013. augusztus 19-én este a 4-es számú főút közelében egy helyi nőt fogtak el és vettek szabálysértési őrizetbe tiltott prostitúció miatt.

Három személyt állítottak elő a rendőrök 2013. augusztus 19-én éjszaka Hajdúszovátról, akik a Hősök tere előtti parkolóban - előzetes szóváltást követően - kölcsönösen bántalmazták egymást. Az előállított 3 helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A 31 éves, 30 éves és 16 éves gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság folytatja le.

A hajdúszoboszlói rendőrök 2013. augusztus 19-én kora hajnalban 6 fiatal külföldi férfit állítottak elő a kapitányságra, akik a hajdúszoboszlói Hőforrás utcán bántalmaztak két helyi férfit. Az előállított 18 és 26 év közötti fiatalokat gyanúsítottként kihallgatták, velük szemben garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást. Előállították és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a két helyi férfit is, akik magatartásukkal kiprovokálták a bántalmazást. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik