Helyi közélet

2013.07.13. 12:17

Az utcán rabolta ki az idős nőt - Rendőrségi hírek Hajdúból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 12-én történt események összefoglalója.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 12-én történt események összefoglalója.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Az egyenruhások 12 főt állítottak elő, közülük 3 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság 2013. július 12-én egy 55 éves helyi férfit a Debreceni Járásbíróság elfogató parancsa alapján vett őrizetbe. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság pedig a Kalocsai Járásbíróság elfogatóparancsa alapján vett őrizetbe egy 42 éves helyi férfit. A debreceni egyenruhások szabálysértési őrizetbe vettek továbbá tiltott kéjelgés szabálysértése miatt egy fiatal nőt, tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – miatt egy 23 és egy 20 éves nőt.

Szabálysértési őrizetbe vették a hajdúhadházi rendőrök azt az 55 éves debreceni gépkocsivezetőt, akit 2013. július 12-én délelőtt a város területén igazoltattak. Az ellenőrzésnél kiderült, hogy a bíróság a járművezetéstől korábban eltiltotta. Mivel az eltiltás tartama még nem telt el, ezért a járőrök előállították a kapitányságra, ahol meghallgatása után őrizetbe vették. A férfivel szemben járművezetés eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 20 éves helyi férfit. A gyanúsított 2013. július 12-én délután a püspökladányi Bajcsy Zsilinszky utcában földre lökött egy 75 éves asszonyt, majd kitépte kezéből a táskáját. A rendőrök rövid időn belül elfogták a rablót, akit előállítottak a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók előterjesztést tesznek az őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában