Helyi közélet

2013.04.16. 16:50

Megkérdeztük: Miért szereti Debrecent?

Debrecen - Ezúttal arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogy ki miért szereti Debrecent?

Debrecen - Ezúttal arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogy ki miért szereti Debrecent?– Nagyon szeretem, hogy bárhová bemegyek, ismerősökkel találkozom. Nagyon sok embert ismerek, és engem is sokan ismernek. Immár tíz éve minden alkalommal részt veszek a virágkarneválon is, és az is ideköt – mondta Mészáros Júlia.

– Budapesten tanulok, és nagyon jó érzés hazajönni időnként. Kell a nyugalom, az a kicsit vidékies báj, amelyben igazán kipihenheti magát valaki a nyüzsgő főváros után. Most értettem meg igazán, mennyire szeretem Debrecent – hallhattuk Bálint András Kötönytől.

Schefler Edina szerint itt mindennap van szórakozási lehetőség, nem csak szombaton. Van élet a városban, de még sincs tömeg.

Legjobban a város atmoszférája fogta meg igazán Kind Antóniát, szépnek találja az épületeket, és kedvesnek az embereket.

– Úgy ahogy van, szeretem ezt a várost. Jó, hogy minden közel van egymáshoz, nem kell sokat utazni, és a tömegközlekedés is kiváló – válaszolta Kocsis Katalin.

– Csendes, dacára annak, hogy az ország második legnagyobb városa. Nem szívesen költöznék el innen, de ha a munkám miatt muszáj, akkor elmegyek – osztotta meg velünk Heim Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában