Helyi közélet

2013.03.04. 14:34

Javulni fog a Balmazújváros játéka

Debrecen, Balmazújváros - A balmazújvárosi Szőllősi Ferenc bombagóllal vette ki a részét csapata sikeréből.

Debrecen, Balmazújváros - A balmazújvárosi Szőllősi Ferenc bombagóllal vette ki a részét csapata sikeréből.Megyei rangadóval kezdődött az NB II. Keleti csoportjának tavaszi idénye a Hajdúságban, a DVSC-DEAC a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt fogadta vasárnap délután. Az idei premier a vendégeknek sikerült jobban, ugyanis Urbin Péter és Szőllősi Ferenc találatával 2–0-ás győzelmet aratott a Balmazújváros.

A második gól szerzőjét, Szőllősit kértük fel a meccs értékelésére.

– Jól kezdtük a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki és szerencsére viszonylag hamar megszereztük a vezetést – nyilatkozta a Naplónak a középpályás.

– A vezetésünk után a kis Lokinak lett sürgősebb, mi kissé visszaálltunk, de túl sok helyzetet nem tudtak kialakítani a hazaiak – fogalmazott Szőllősi, aki az 53. percben szabadrúgásból nagy gólt lőtt Polekszicsnek.

– Általában Virág Aladárral felváltva szoktuk elvégezni a pontrúgásokat, ebben a szezonban ez volt a második alkalom, hogy gól lett a szabadrúgásomból. Ez örömmel tölt el, miként az is, hogy győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Szokni a gyepet

A balmazújvárosi labdarúgó úgy véli, csapata egyre jobb teljesítményre lesz majd képes a jövőben. – Némileg idényeleji volt még a formánk, a felkészülés során nem sokat tudtunk füvön edzeni, ezt is szoknunk kellett a nyitányon. Biztos, hogy folyamatosan javul majd a játékunk s reményeink szerint a bajnokság végén ott tudunk lenni az első ötben, amely tagságot biztosít az ősztől induló, átszervezett másodosztályban – mondta Szőllősi Ferenc.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában