Helyi közélet

2013.01.16. 09:52

Jegyzet: Harcolni mindenáron

Egyet lehet érteni Selmeczi Gabriellával abban, hogy Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki.

Egyet lehet érteni Selmeczi Gabriellával abban, hogy Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki.

Eképpen kommentálta a Fidesz rendre sarkosan fogalmazó szóvivője azt a tényt, hogy az MSZP megkezdte a 106 egyéni választókerületi felelősének képzését. Ebbe pedig a felelősöknek nem csak a kampánycsapat összeállítása, a körzet problémáinak felmérése, az adatbázis építése tartozik, hanem az is, hogy úgynevezett utcafelelősöket kell találniuk. Nos, a választási munkákban résztvevőket Ron Werber, izraeli-amerikai kampányszakember készíti fel.

Az MSZP igen komolyan veszi tehát a választásokra való felkészülést. Persze, a Fidesz sem marad rest, hiszen ahol csak tudja ekézi, gyepálja politikai ellenfelét. Tegye, ez a dolga. Azt pedig, hogy miként teszi, az a politikai kulturáltságát avagy kulturálatlanságát mutatja - eldöntendő kinek-kinek ízlése szerint. Mint ahogy az is, hogy a politikai ellenfél megjelenése egyenlő-e a gyűlöletkeltéssel, avagy csupán a demokrácia természetes velejárója-e? Tudom, vannak, akik legszívesebben mindig csak azt az egy pártot szeretnék látni a hatalmi pozícióban. Ami pedig ezt veszélyezteti, az ellen harcolni kell. Mindegy, milyen eszközökkel. És ez igaz mindkét oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában