Helyi közélet

2012.12.16. 16:48

Tollhegyező: A csoda…

<em>Ó, Istenem, mióta várok már erre a pillanatra! Már azt hittem, soha nem jön el, soha nem tudom meg, de úgy tűnik, még időben, a világvége előtt sikerül megtudnom! </em><strong>Kenyeres Ilona jegyzete.</strong>

Ó, Istenem, mióta várok már erre a pillanatra! Már azt hittem, soha nem jön el, soha nem tudom meg, de úgy tűnik, még időben, a világvége előtt sikerül megtudnom! Kenyeres Ilona jegyzete.

És mindezért egy lépést sem kellett tennem, házhoz jött, interneten – milyen jó, hogy az is van! – elektronikus levél (magyarul: e-mail ) formájában! Íme, ezt küldé nekem az Úr az én citromail-emre: „Ilona, végre itt van az egészséges, boldog élet receptje!” Remegő kézzel bontottam ki a „borítékot”, melyben rögtön megkérdezték, hogy szerintem az emberi szervezet meddig képes tökéletesen működni? Ez is olyan nagyszerű: feltételezik rólam látatlanban, hogy én erre is tudom a választ! De aztán ők maguk is elárulták a titkot: „amíg karban tartják!” Méghozzá olyan mozgással, ami nem csak a testet építi, de a léleknek is örömöt okoz! Felfrissít mind fizikailag, mind szellemileg, amitől nem leszek fáradt és kimerült a nap végére.

Erről valahogy nekem is voltak sejtéseim. Ám miután tovább olvastam, azt is megtudtam, hogy ennek a bizonyos testmozgásnak (és itt ne tessenek semmi rosszra – vagy jóra - gondolni!) a gyakorlásával akár még felül is múlhatom az eddigi képességeimet. Tíz évet fiatalodnék, állandóan tele lennék energiával, egészségesen élném a mindennapjaimat, melyek végére nem a kimerültségtől zuhannék ágyba. Ahhoz pedig, hogy ezt az egészséges, boldog életet biztosítsam magamnak, nem kell mást tennem, csak megrendelnem most, ünnepi kedvezménnyel a saját ez irányú DVD-met. „Mert nincs nagyobb ajándék az egészséges, boldog életnél!” – zárult a levél, mely olyan nagy hatással volt rám, hogy ezek után már nincs is szükségem a DVD-re. Tudatom az illetékesekkel: csoda történt! Köszönöm!

Kenyeres Ilona

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában